La Regidoria d’Infància i Joventut ha previst quatre torns de voluntariat ambiental de cinc dies de duració per a joves de 12 a 17 anys

La inscripció es realitzarà el dimarts 25 de juny de 17 a 21 hores i el dimecres 26 de 10 a 14

Un any més, de l’1 al 26 de juliol, el campament de Caprala de Petrer s’omplirà de voluntaris i voluntàries gràcies al Voluntariat ambiental juvenil que organitza la Regidoria d’Infància i Joventut en col·laboració amb la de Medi Ambient.

En concret, es tracta de quatre torns de 15 persones cada torn: de l’1 al 5, del 8 al 12, del 15 al 19, i del 22 al 26 de juliol. Un voluntariat destinat a joves de 12 i 17 anys, que ja hagen cursat 1r d’ESO.

Els joves que desitgen apuntar-se hauran de fer-ho a la Regidoria d’Infància i Joventut (Carrer Ortega y Gasset, 26), el dimarts 25 de juny de 17 a 21 hores i el dimecres 26 de 10 a 14 hores i seran seleccionats per rigorós ordre d’inscripció.

Una vegada triats, els pares, mares o tutors legals dels joves rebran tota la informació sobre aquest voluntariat en una reunió que tindrà lloc en la Regidoria de Joventut i a la qual acudiran els monitors, els tècnics del consistori i els responsables de l’empresa concessionària del voluntariat.

Aquest voluntariat respon al compromís del consistori amb el medi ambient i la necessitat d’educar els més joves en la importància de cuidar-lo. Paral·lelament, el voluntariat permet als més joves disfrutar coneixent alguns dels paratges naturals de Petrer, que ocupen més de 6.000 hectàrees.

WordPress Video Lightbox Plugin