El curs ha constat de 40 hores, entre teoria i pràctica, a l’aula de formació del parc infantil de trànsit.

Petrer ha acollit durant les últimes setmanes un curs de formació de Protecció Civil, per a millorar les habilitats i els coneixements d’aquests voluntaris que realitzen la seua labor amb caràcter altruista en diferents agrupacions locals de la província.

En total han sigut 35 les persones que han participat en jornades de dissabtes i diumenges, dirigits per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) amb l’objectiu de dotar-los d’una major formació (dirigida també a una major especialització) perquè els voluntaris “puguen desenvolupar les seues funcions de forma més eficaç”, ha indicat el regidor de Seguretat i policia Local, Pablo Lizán.

Entre els temes abordats es va parlar d’incendis, incendis forestals, inundacions, accidents, esdeveniments, primers auxilis, circulació en pistes forestals, busca i rescat de persones, etc.

Lizán ha expressat l’agraïment a tots aquests voluntaris, especialment als de Petrer dels quals ha dit que realitzen “una labor molt important i la seua contribució, unida als dispositius dels cossos i forces de seguretat, és de vital importància per al bon desenvolupament d’actes i davant qualsevol situació de risc”.

WordPress Video Lightbox Plugin