24 donacions de sang en la quarta marató de donació dels cossos de seguretat, emergència i empleats públics d’Elda i Petrer

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Aquest matí, els cossos de seguretat, emergència i empleats públics de Petrer i Elda han mostrat la seua solidaritat i compromís amb la quarta Marató de Donació de sang.

Des d’aproximadament les 09.30 del matí i fins a les 13.30 hores, a les instal·lacions de la Policia Local de Petrer, s’han produït un total de 24 donacions.

Es tracta d’una iniciativa promoguda pels cossos de seguretat, emergència i ocupació pública de Petrer i Elda, concretament, les Policies Locals de tots dos municipis, el Cos Nacional de Policia, Creu Roja de Petrer, el Consorci provincial de Bombers i Protecció Civil de Petrer, i que a més, compta amb la col·laboració del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana.

Segons les dades del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, a la província d’Alacant es necessiten més de 250 unitats de sang diàries per a continuar amb l’atenció dels pacients que necessiten una transfusió, entre els quals es troben persones amb càncer, malalts del cor, malalts renals, trasplantats, persones que han patit un accident de trànsit, etc.