Hui comencen les accions informatives sorpresa al carrer en les quals participaran persones de diferents sectors que van estar en primera línia durant les setmanes més complexes de la pandèmia.

Que no es torne a repetir la situació que vivim durant el confinament quan la corba de la pandèmia creixia i els hospitals van arribar a una situació límit és el missatge que traslladaran hui en la primera d’una sèrie d’accions informatives de carrer, persones que van estar en primera línia durant les setmanes més complexes del confinament.

Una vintena d’associacions i col·lectius s’han sumat a la campanya per a “aconseguir que les accions arriben a tota la ciutat i aconseguim l’objectiu d’evitar rebrots amb les úniques armes que podem utilitzar: la prevenció i les mesures de protecció”, ha indicat la regidora de Sanitat, Juani Ochoa, qui ha agraït la col·laboració d’entitats i de les persones que participaran oferint els seus testimonis en les accions de carrer.

A la iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Petrer, conjuntament amb els centres de salut Petrer I i Petrer II, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, així com empreses i associacions de comerciants i del sector públic de servicis i neteja, s’han sumat també una vintena d’associacions i col·lectius. Les associacions de veïns de Barri Sant Rafel, Districte Salinetes i Adjacents, Barri Antic-Miguel Hernández, Barri Sant Josep, Associació de Veïns Les Ximeneres, Lloma Badada, Associació de Veïns Hispanoamèrica, carrer Saix i Adjacents i La Frontera. També s’ha sumat Càritas Interparroquial, Sense Barreres, l’associació Forint, Temps de Dona i el centre Santo Domingo Savio. També altres com l’associació AcMavi, l’IES Poeta Paco Mollà, el Grup Abril, La Tertúlia Associació Cultural Elda i Petrer i l’Associació LGTBIQ+ del Vinalopó.

La regidora ha assenyalat la importància d’extremar les precaucions i seguir totes les recomanacions de les autoritats sanitàries, com mantindre sempre la seguretat entre persones de, almenys, 1,5 metres; usar màscara en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobe obert al públic; evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca; i mantindre una correcta higiene, sobretot llavar-se les mans sovint amb un desinfectant a base d’alcohol o amb aigua i sabó.

WordPress Video Lightbox Plugin