Les obres de reforma, finalitzades fa unes setmanes, han dotat a les instal·lacions de 6 nous despatxos i una nova sala de reunions per a facilitar una atenció més personalitzada

La regidoria d’Igualtat i Inclusió Social de l’Ajuntament de Petrer està reforçant la seua plantilla amb sis noves treballadores amb l’objectiu d’oferir una millor atenció, acompanyament i informació sobre els servicis als quals tenen dret els veïns i veïnes de Petrer en situacions de dificultat, especialment en aquesta situació de crisi sanitària.

Segons ha explicat la regidora de l’àrea, Ana Tortosa, es tracta de dues auxiliars administratives i quatre treballadores socials. “Comptar amb un bon equip de professionals és fonamental per a continuar posicionant aquesta àrea com un pilar bàsic per al benestar de les nostres veïnes i veïns”, ha destacat l’edil que ha tornat a valorar “la gran faena que ha fet tot el personal en la situació tan difícil que hem hagut de viure a causa del coronavirus, responent a les noves necessitats sorgides”.

En el cas dels auxiliars administratius, un se suma al treball del centre social Juan Millá, donant suport als servicis de família i de violència de gènere; i l’altre auxiliar reforça la labor sobre les prestacions econòmiques d’emergència, amb la finalitat de dotar-los de major agilitat. Quant a les treballadores socials, les tasques estan vinculades a primer acolliment, tramitació de les diferents ajudes de la Generalitat Valenciana, gestió de les prestacions econòmiques d’emergència i tràmits de les valoracions en l’àrea de dependència.

Tres dels sis nous llocs compten amb una subvenció de la Diputació d’Alacant.

Després de la finalització de la reforma a les instal·lacions de la regidoria, aquest matí, l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, i la regidora, Ana Tortosa, han visitat les dependències per a, a més, conéixer a les noves persones que ja s’han incorporat a la plantilla.

Gràcies a les obres realitzades i finalitzades fa a penes unes setmanes, obres que es van iniciar abans de decretar-se l’Estat d’Alarma i que van haver de paralitzar-se per un temps, les instal·lacions compten amb sis nous despatxos i una altra sala de reunions, a més d’haver-se reformat una zona ja existent per a modificar l’accés de dos despatxos i ampliar els arxius.

Cal recordar que, davant aquesta crisi, l’Ajuntament de Petrer ha duplicat la quantitat destinada a Servicis Socials, passant de 220.000 € a 440.000 €, una xifra a la qual cal sumar 69.000 € aportats per la Generalitat Valenciana.

WordPress Video Lightbox Plugin