La bioenergia és un sistema d’autoregulació de cos i ment a través, principalment, de la respiració conscient.

Les sessions tindran lloc els divendres 24 de gener i 7 de febrer.

Oferir propostes per a contribuir a millorar la qualitat de vida i el benestar de les veïnes i veïns de Petrer és l’objectiu que s’ha marcat la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Petrer.

En aquesta línia, la regidora de l’àrea, Juana Ochoa, ha presentat una nova proposta per als pròxims divendres 24 de gener i 7 de febrer. Es tracta de dues sessions de bionergia-Ki, un sistema d’autoregulació del cos i ment que se centra en l’execució de diversos exercicis físics, la base principal dels quals és la respiració.

L’edil ha subratllat que “des de la regidoria de Salut sabem l’important que és la salut per a tots els nostres veïns i veïnes en el seu dia a dia i en el seu desenvolupament vital, per la qual cosa som conscients que des de les regidories hem d’oferir alternatives per a la cura de la salut”.

Les dues sessions programades tindran lloc al centre social Clara Campoamor, el divendres 24 de gener i el divendres 7 de febrer, de 18 a 20 hores, amb assistència gratuïta per a totes les persones interessades, prèvia inscripció en el mateix centre social, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, fins al dia 23 de gener per a la primera sessió; i fins al dia 6 de febrer per a la segona.

Isidro Saéz, instructor de bioenergia que impartirà les sessions, ha puntualitzat que “podem estar sense menjar un temps, també sense beure, però no podem estar sense respirar i, no obstant això, prestem poca atenció a com respirem”. També ha explicat que “si aprenem a respirar conscientment, podem experimentar notables millores en la nostra salut física i mental”. En aquest sentit, la bioenergia-Ki és un sistema d’autoregulació del cos i la ment que se centra en l’execució de diversos exercicis físics, la base principal dels quals és la respiració.