Este matí, el regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, ha presentat el programa d’activitats organizat des de la regidoria per a commemorar el mes de l’orgull LGTBIQA+.

L’edil ha manifestat que “este conjunt d’activitats em fan especial il·lusió perquè, com sempre he dit, treballem per normalitzar i donar visibilitat a este col·lectiu, aspecte que encara és important en el segle XXI per a aconseguir la igualtat”.

Les activitats comencen demà mateix, divendres 18 de juny, amb l’exposició d’art “Orgull”, en col·laboració amb el grup artístic El Dado, representat en la roda de premsa per Ana Ortín, una de les artistes. L’exposició s’inaugura demà a les 19.00 hores, en el Forn Cultural, i es podrà visitar fins al 4 de juliol, de dijous a diumenge de 18.30 a 20.30 hores.

El 25 de juny es col·locarà la bandera multicolor al castell-fortalesa de Petrer, “punt visible i de referència per a tota la ciutat”, segons ha subratllat el regidor.

El dissabte 26 de juliol la regidoria ha previst un festival per a tota la família, sota el títol Así tal com eres me encantas!, de la mà de l’empresa Enredos. Tindrà dos passes, a les 18.00 i a les 20.00 hores, en la plaça Cronista Hipólito Navarro. Hi haurà contacontes, ball, tallers de màscares amb somriure, de creació d’instruments, batucada… tot amb la finalitat de celebrar una vesprada en un torn d’igualtat i respecte. Es tracta d’una activitat que requerix inscripció prèvia.

El dia 28 de juny, a través de les xarxes socials, es difondrà un vídeo amb la lectura de manifest institucional per part del mateix regidor d’Infància i Joventut. A més d’este vídeo, des de la regidoria, durant estos dies i en col·laboració amb l’Associació local IRIS, han previst nombroses publicacions entorn de temes relacionats amb el col·lectiu LGTBI, així com recomanacions de pel·lícules, llibres, artistes…

També s’ha comptat amb la col·laboració de l’emissora de ràdio local, Ràdio Petrer, on, el 28 de juny, s’emetrà un programa especial en la secció Musicalle, en el qual es parlarà de la diversitat familiar i altres temes d’interés, usant la música com a vehicle d’expressió. Participaran el regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, juntament amb José Castillo, educador social de la Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials de l’Ajuntament i representants de l’Associació IRIS LGTBI.

WordPress Video Lightbox Plugin