Més del 84% de la població en disposició de vacunar-se ja està immunitzada

L’Ajuntament de Petrer ha organitzat un acte d’homenatge i agraïment públic destinat a tots els col·lectius que han participat de manera activa en el procés de vacunació massiva contra la Covid-19 que s’ha dut a terme en el pavelló poliesportiu de Sant Jerònim durant els últims tres mesos.

Imatge del començament de la vacunació massiva en les instal·lacions esportives de Sant Jerònim

L’acte se celebrarà dimecres que ve 29 de setembre a les 7 de la vesprada, coincidint amb la setmana en la qual es tanca el “vacunòdorom”, i està previst que assistisquen els professionals i voluntaris que han participat en este procés: des de Protecció Civil i Policia Local, els professionals de la Conselleria de Sanitat (metges, infermeres i auxiliars), així com el personal municipal de diferents àrees (Esports, Serveis Generals, Informàtica i Participació Ciutadana) que també ha participat en el muntatge i manteniment de les instal·lacions, i l’empresa municipal Semupe.

El centre de vacunació massiva en les instal·lacions esportives de Sant Jerònim va començar a funcionar el 25 de maig. Des d’aleshores, han sigut milers de persones les que han passat per estes instal·lacions esportives per a rebre primeres i segones dosis per part d’un equip sanitari de professionals dels centres de salut Petrer I i Petrer II, en torns de matí i vesprada. En total, s’ha vacunat més del 84% de la població en disposició de rebre la vacuna, amb les dues pautes completes, la qual cosa suposa un 84%.

En l’acte s’entregarà un diploma de reconeixement a cadascuna de les persones, i es descobrirà una placa en el recinte amb la qual es deixarà constància d’esta fita tan important per a la prevenció de contagis i la salut en general de la població.