Petrer tanca les instal·lacions esportives municipals aquesta vesprada després de decretar-se alerta taronja i demana als veïns que extremen les precaucions

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’Ajuntament de Petrer tancarà les instal·lacions esportives municipals esta vesprada després que l’alerta haja passat de groga a taronja i es preveja un empitjorament del temps. De fet, les previsions apunten al fet que a la vesprada pot haver-hi aparell elèctric i des de l’Ajuntament es volen extremar totes les precaucions.

L’edil d’Esports, Patricia Martínez, ha assenyalat que s’avisarà a tots els clubs esportius d’aquest tancament d’instal·lacions i “seguirem molt atents a l’evolució del temps i les alertes que puguen arribar des del 112 per a anar prenent decisions”.

Les instal·lacions es tancaran a les 14.00 hores, les de Sant Jerònim i Sant Ferran, encara que es deixaran obertes les portes exteriors del poliesportiu municipal per a facilitar el trànsit als alumnes del Reina Sofia que l’utilitzen per a travessar d’un carrer a una altre a l’eixida del col·legi a les cinc de la vesprada i evitar així que hagen de fer una volta per tota l’illa de cases.

Patricia Martínez ha assenyalat que els clubs seran informats d’aquest tancament perquè puguen desconvocar els esportistes i han demanat a la població que extreme les precaucions i eviten fer desplaçaments innecessaris aquesta vesprada, davant la previsió que empitjore la situació climatològica.