L’objectiu és contractar tant a joves menors de 30 anys com a persones majors de la trentena

L’Ajuntament acaba de rebre una subvenció per import de 129.098,36 € per a contractar 20 persones desocupades majors de 30 anys

L’Ajuntament de Petrer, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, està preparant tota la documentació necessària per a sol·licitar a la Generalitat Valenciana fons per a la contractació de persones desocupades que hagen perdut el seu treball durant la situació de pandèmia. En concret, la pretensió de l’Ajuntament és sol·licitar subvencions tant per a contractar aturats menors de 30 anys com majors d’aquesta edat.

David Morcillo, regidor de Desenvolupament Econòmic, ha subratllat que “d’aquesta manera intentem reduir l’impacte de la crisi fent un esforç per a contractar a aquelles persones que han perdut el seu treball recentment d’una banda i a aquells joves que encara no tenen ocupació i que necessiten una primera oportunitat per a treballar”.

A principis d’aquesta setmana vam tindre constància que la Generalitat posarà en marxa dos plans d’ocupació per a aquests col·lectius i des de l’Ajuntament ja estem treballant per a demanar la màxima subvenció possible”, ha indicat el regidor. Des de la regidoria s’està treballant en la preparació de tota la documentació requerida així com en la definició dels perfils dels llocs de treball necessaris.

En el cas que l’Ajuntament de Petrer reba totes dues subvencions, realitzarà contractes d’un any per als aturats menors de 30 anys i de sis mesos per als aturats majors de 30 anys, tal com es feia fins ara amb els programes EMCORP, EMPUJU i EMCUJU.

Si les subvencions són concedides, la previsió és que la contractació es faça a la fi d’any. En aquest cas, els interessats, a més de poder justificar que han perdut la seua ocupació a partir del 13 de març, hauran d’estar inscrits com a demandants d’ocupació en LABORA (antic SERVEF). En el cas dels menors de 30 anys, també hauran d’estar inscrits en el pla de Garantia Juvenil. En tots dos casos, el procés de selecció serà realitzat per LABORA.

SUBVENCIÓ DE 129.098,36 € PER A CONTRACTAR ATURATS MAJORS DE 30 ANYS

La Generalitat Valenciana acaba de concedir una subvenció de 129.098,36 € a l’Ajuntament de Petrer, a través del Programa EMCORP, per a la contractació de 20 aturats majors de 30 anys per un període de sis mesos.

Segons ha indicat Morcillo, “durant aquest mes d’agost, les persones desocupades ja estan presentant la documentació requerida després del procés de selecció que ha portat LABORA”.

WordPress Video Lightbox Plugin