Petrer se suma a la campanya “Plens d’il·lusió” per a augmentar el reciclatge de vidre

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Recentment Petrer també va ser part de la campanya d’Ecovidre “Recicla vidre per elles” compromesa amb la lluita contra el càncer

Augmentar en un 10% la quantitat de residus d’envasos de vidre reciclats del 15 d’octubre al 15 de desembre respecte al mateix període de 2018 és el repte marcat per la campanya “Plens d’Il·lusió” posada en marxa per Ecovidre, el Consorci de Residus Crea i els 14 ajuntaments de l’àrea de gestió, entre els quals es troba l’Ajuntament de Petrer. Si s’aconsegueix el repte, Ecovidre durà a terme millores en les instal·lacions de la sala d’espera d’Urgències de Pediatria de l’Hospital General Universitari d’Elda Virgen de la Salud.

En la seua aposta per la sostenibilitat i la conscienciació sobre la cura del medi ambient, l’Ajuntament de Petrer s’ha sumat a aquesta campanya que busca incentivar la conscienciació del reciclatge d’envasos de vidre en els 14 municipis participants. Cal recordar que, recentment, Petrer va ser un dels pocs municipis de la província participant en la campanya d’Ecovidre “Recicla vidre per elles”, orientada a visibilitzar i lluitar contra el càncer de mama, i mobilitzar d’aquesta manera als ciutadans a reciclar envasos de vidre.

Com a part de la campanya “Plens d’il·lusió”, s’han col·locat vinils en contenidors de tots els municipis amb la imatge de campanya, contenidors situats en llocs estratègics de les poblacions, que podran utilitzar-se de la mateixa manera que els que hi ha en les ubicacions habituals. A Petrer es troben al carrer L’Horta, 15 (Mercat Central), l’avinguda Madrid, 59 cantonada amb avinguda Elda i als jardins Alcalde Vicente Maestre (L’Esplanada).

Entre les accions de dinamització de la campanya, s’han previst actuacions de teatre infantil de carrer en els cinc municipis de major població: Elda, Petrer, Villena, Monòver i Castalla. A Petrer tindrà lloc el dissabte 16 de novembre al Parc del Campet, amb doble sessió, a les 5 i a les 6.30 de la vesprada.