Petrer repartix 100.000 euros en ajudes a 18 clubs esportius locals

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

 

 

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Petrer ha fet públic el repartiment de subvencions i ajudes mitjançant el conveni als clubs esportius de la ciutat, amb una xifra total pròxima als 100.000 euros i amb un total de 18 clubs beneficiats.

 

A més d’amb la inversió en el manteniment i millora de les nostres instal·lacions esportives i de la posada en marxa de nous projectes com la zona de cal·listènia, continuem mostrant el nostre compromís amb l’esport a través de la nostra aposta ferma per a fer costat econòmicament als clubs de la nostra ciutat”, ha subratllat Patricia Martínez, regidora d’Esports.

Segons ha explicat l’edil, en la convocatòria de subvencions a entitats esportives de l’any 2022, convocatòria que es va resoldre a finals de l’any passat, s’han repartit un total de 75.000 euros a clubs esportius locals, “a la qual cosa cal sumar els convenis d’ajuda per al Club de Pilota Valenciana i d’ajuda als clubs de natació i waterpolo pel tancament de la piscina municipal coberta, amb una quantitat total quasi de 100.000 euros”.

Entre les ajudes repartides, destaca l’entregada al Club Voleibol Santo Domingo Petrer-Villena, amb una subvenció de 12.956 euros, seguit de la Unión Esportiva Petrelense, amb 10.301 euros, així com l’Handbol Hispanitas Petrer, que arriba als 9.810 euros. Un altre dels clubs amb ajudes importants enguany és el Club Atletisme Capet, amb 8.478 euros.

La resta d’entitats beneficiàries són: Club Tenis Petrer, Club Master Naturalswim i Club Bàsquet Petrer, amb més de 4.000 euros. Entre 2.000 i 4.000 euros, estan el Club Ciclista Paco López, Club Trialon Petrer, Club Frontenis Petrer, Club Waterpolo Petrer, Club Futbol Sala Petrer i Club Centre Natació Petrer.

I, amb una subvenció per davall de 1.000 euros, estan l’Escola de Pilota Valenciana i el Club Petanca Petrer.

Es tracta de subvencions que els clubs locals destinen, principalment, al desenvolupament de les seues escoles esportives i a l’organització d’esdeveniments esportius i “que fan possible que a Petrer continuem  tenint  la quantitat i qualitat d’esportistes que tantes alegries ens donen amb els seus èxits”,  ha declarat la regidora.