La Regidoria d’Esports ha informat de manera directa als clubs i esportistes de Petrer

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Petrer ha reobert hui, dilluns 18 de maig, les pistes d’atletisme, tennis i petanca del municipi, encara que només per a esportistes federats, seguint les indicacions del Capítol XII -Condicions en les quals ha de desenvolupar-se l’activitat esportiva professional i federada- de l’ordre SND/399/2020, de 9 de maig, que recull mesures de flexibilització durant la fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

La regidora d’Esports, Patricia Martínez, ha ressaltat que “per damunt de tot el nostre objectiu és garantir la salut dels nostres veïns i evitar la propagació del virus, per la qual cosa el nostre primer pas a l’hora d’aplicar les noves mesures de flexibilització és adoptar les mesures de seguretat requerides”. En aquest sentit, a la fi de la setmana passada, la regidoria d’Esports, amb la col·laboració de la de Servicis Generals, va dur a terme una completa desinfecció de les instal·lacions. A més, durant les pròximes setmanes, s’intensificarà la neteja diària dels diferents espais esportius oberts, especialment de les zones comunes.

Per a la reobertura d’aquestes instal·lacions a l’aire lliure, des de la regidoria, seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat, s’han establit una sèrie de mesures d’higiene, seguretat i protecció, així com un protocol i normativa específica, amb la necessitat de concertar cita prèvia per a organitzar torns i horaris que permeten complir amb la limitació del trenta per cent de capacitat d’aforament d’ús esportiu en cada instal·lació. Així mateix, els vestidors i zones de dutxes continuaran tancats.

L’edil ha subratllat que “sabem que la desescalada esportiva és complexa, donada la gran quantitat d’usuaris i clubs que utilitzen les instal·lacions esportives de la nostra ciutat, però m’agradaria fer una crida a la paciència perquè, en aquesta situació excepcional, abans de res prevalga la salut dels nostres esportistes”. Gradualment, l’obertura s’anirà fent extensiva a altres modalitats esportives, seguint les recomanacions sanitàries.

Des de la regidoria s’està contactant directament amb els clubs esportius per a oferir-los tota la informació i els protocols a seguir. A més, “conforme anem definint l’obertura de noves instal·lacions, informarem a través dels nostres canals de comunicació oficials”, ha apuntat la regidora.

El correu electrònic de la regidoria per a resoldre possibles dubtes o per a aclariments és deportes@petrer.es

WordPress Video Lightbox Plugin