Petrer renovarà tota la il·luminació escènica del Teatre Cervantes amb una subvenció de 52.000 euros de la Generalitat

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Es tracta d’una renovació integral que no es porta a terme des de fa més de 20 anys

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Petrer ha rebut una subvenció pròxima als 52.000 euros de la Generalitat Valenciana per a la renovació de l’equipament escènic del Teatre Cervantes.

Es tracta d’una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport que permetrà la substitució integral i instal·lació de la il·luminació de l’escenari del principal espai cultural del municipi, amb el canvi de totes les lluminàries que actualment té l’escenari per tecnologia LED de baix consum.

L’actuació també suposarà la renovació de tot el cablejat fins a la cabina de comandaments de la sala. El projecte complet té un cost que ascendeix a 89.000 euros, dels quals 52.000 són subvencionats per la Generalitat i l’Ajuntament aporta un poc menys de 37.000 euros.

Amb esta renovació integral, que no es duia a terme des de fa més de 20 anys, l’Ajuntament de Petrer continua apostant per la millora de les instal·lacions municipals, en este cas dels espais escènics de la localitat, amb la finalitat de millorar la qualitat de l’exhibició de les arts escèniques i la música que cada temporada plena els escenaris.

WordPress Video Lightbox Plugin