S’han invertit prop de 90.000 € per a modernitzar els sistemes d’il·luminació i aconseguir un important estalvi econòmic.

La il·luminació del parc 9 d’Octubre, les places de Dalt i de Baix, i els jardins Alcalde Vicente Maestre i Vicente Blasco Ibáñez s’ha renovat per complet amb sistemes LED, amb una inversió pròxima a 90.000 euros a través del Pla Provincial d’Estalvi Energètic, de la Diputació d’Alacant.

Al parc 9 d’Octubre s’ha actuat sobre 88 lluminàries ornamentals, així com en les tres bombes d’aigua de les fonts del parc amb sistemes més eficients d’estalvi energètic. La inversió en aquest parc ha sigut de 54.129 euros, i s’aconsegueix un estalvi econòmic per a l’Ajuntament de més de 10.000 euros anuals.

També s’ha intervingut al Jardí Vicente Blasco Ibáñez, amb la substitució de 36 lluminàries amb una inversió de 14.399 euros amb un estalvi econòmic pròxim als 3.000 euros.

I s’han substituït també les lluminàries als Jardins Alcalde Vicente Maestre, i les places de Baix i de Dalt, amb la substitució de 33 lluminàries i un important estalvi energètic també.