Petrer reforça la seua vinculació com a municipi referent en l’handbol amb una lliga escolar en tots els col·legis públics de la ciutat

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Organitzat pel Club Balonmano Petrer Hispanitas, el suport de les regidories d’Educació i Esport i el patrocini de l’empresari marroquiner Javier Torá

Les regidories d’Educació i Esports, el Club Handbol Hispanitas Petrer i el patrocinador Javier Torá, marroquiner de renom, han anunciat l’inici de la segona edició de la Lliga Escolar d’Handbol. Enguany, l’esdeveniment portarà el nom de “Memorial Paco Torà”.

La lliga comptarà amb la participació de 200 escolars dels sis col·legis públics de la nostra localitat. “Vull destacar amb orgull que esta iniciativa no sols fomenta l’esport i l’activitat física entre els nostres jóvens, sinó que també reforça l’esperit i la passió per l’handbol, un esport amb profunda tradició a Petrer”, ha indicat la regidora d’Esports, Patricia Martínez.

Els entrenaments, que són gratuïts per a tots els participants, es realitzen en els centres educatius entre les 15.30 i les 17.00 hores. Els partits tindran lloc els divendres a la vesprada, i promoten ser un espai de trobada, esportivitat i entusiasme per a jugadors i aficionats per igual.

Este esdeveniment és una part integral dels Jocs Esportius Municipals i simbolitza el compromís de Petrer amb l’esport i la joventut. “A través de la Lliga Escolar d’Handbol, volem no sols honrar el nostre llegat, sinó també inspirar les futures generacions”, ha subratllat la regidora.

Recordem que Petrer ha sigut bressol de talents internacionals de l’handbol com els bessons Isaías i Gedeón Guardiola, Paula Arcos o Elena Amores, entre altres.

Per la seua banda, Miguel Llorens, portaveu del Club Handbol Petrer Hispanitas, ha destacat la “col·laboració extraordinària de l’Ajuntament”, així com el patrocinador principal de la competició, l’empresari marroquiner Javier Torá, de qui ha dit que “és impressionant trobar persones com Javier, i no sols per la contribució perquè això puga ser realitat sinó també perquè és una persona que et fa guanyar en valors”.

El director tècnic del Club Handbol, Vicente Martínez, ha explicat que hi haurà dues categories, aleví i benjamí, que seran mixtes de xiquets i xiquetes, i ara per ara hi ha inscrits 200 participants. Les inscripcions continuaran obertes durant tot l’any. La primera concentració serà el divendres 24 de novembre, i hi haurà dues seus per a realitzar les competicions, els col·legis Rambla dels Molins i 9 d’Octubre.