Petrer prepara la instal·lació de càmeres de seguretat en les piscines d’estiu per a lluitar contra els actes de vandalisme

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Esports ja ha instal·lat càmeres de seguretat en la ciutat esportiva de Sant Ferran i en uns quants dies quedaran col·locades al Barxell

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Petrer està avançant en el projecte d’instal·lació de càmeres de vigilància de seguretat en les piscines d’estiu del poliesportiu municipal, “una decisió que hem pres arran de l’augment dels actes de vandalisme durant este estiu”, ha explicat la regidora d’Esports, Patricia Martínez.

L’edil ha indicat que enguany “han augmentat considerablement els comportaments incívics i els actes vandàlics i hem hagut de prendre decisions contundents com la incorporació d’una segona persona de seguretat, l’expulsió irrevocable d’aquelles persones que cometen estos actes o el plantejament d’instal·lar càmeres de seguretat”.

Una vegada s’instal·len les càmeres en este espai esportiu, seran tres instal·lacions esportives municipals en les quals Esports ha hagut de col·locar aquest sistema de vigilància. A la ciutat esportiva de Sant Ferran, on actualment s’estan duent a terme les obres de la nova piscina coberta, es van habilitar fa uns mesos per a lluitar contra els robatoris continuats de material que estava patint la instal·lació.

Posteriorment, la regidoria, a tenor dels robatoris de cablejat, va decidir instal·lar-les també en el camp de futbol del Barxell, on entraran en funcionament en uns quants dies. I ara en les piscines d’estiu, projecte en el qual s’està treballant.

Des de la regidoria lamentem enormement que hàgem de destinar els diners previstos per al manteniment de les instal·lacions a càmeres de seguretat, però entenem que hem de respondre a les circumstàncies per a dotar de seguretat els nostres espais esportius”.