L’alcaldessa, Irene Navarro, i la majoria dels regidors de tots els grups municipals han participat en la pintada que pretén tindre un caràcter de continuïtat en el temps

L’Ajuntament de Petrer ha plasmat el seu compromís amb els drets i la lluita del col·lectiu LGTBQ+ pintant la bandera de l’arc de Sant Martí en les graderies del parc del Campet, amb una superfície de 240 m². L’alcaldessa, Irene Navarro, i pràcticament tots els regidors de la Corporació Municipal formada per PSOE, Partit Popular, Ciutadans i Esquerra Unida, han participat en la pintada expressant així el seu suport a la iniciativa.

L’alcaldessa ha assenyalat que “es tracta d’una iniciativa que no passarà desapercebuda perquè és molt visual en una zona que és molt emblemàtica del parc al qual acudeix molta gent” i l’acció serà permanent ja que les graderies no tornaran al seu color original.

A més de l’alcaldessa també han participat els portaveus dels quatre grups municipals: Fernando Portillo (PSOE), Pepa Villaplana (PP). Víctor Sales (Ciutadans) i Rafa Masiá (Esquerra Unida) així com la resta de regidors de la Corporació excepte Óscar Payá i Clara Serrano del PP que han disculpat la seua presència per motius laborals.

També s’ha signat el conveni urbanístic per a la construcció d’un hipermercat de la cooperativa valenciana Consum a la zona de l’avinguda Felip V. amb una inversió pròxima als 5 milions d’euros i la creació d’al voltant de 30 llocs de treball.

L’alcaldessa, Irene Navarro, ha destacat que “en aquests temps tan difícils que s’han agreujat per les circumstàncies de la pandèmia, que aquest projecte seguisca avant és molt important tant per la creació de llocs de treball com per la reactivació econòmica, urbanística i mobilitat de tota la zona”.

Per la seua part el regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruíz, l’àrea de la qual ha organitzat una extensa programació d’actes en línia per a celebrar el Dia de l’Orgull LGTBQ+, ha indicat que tot el que s’ha organitzat s’ha fet per a “involucrar-nos més en una lluita conjunta de tots i que continua sent molt necessària”.

Dins d’aquesta programació, que s’emetrà per les xarxes socials de la regidoria, hui s’emetrà el programa de ràdio televisat “Punta-tacón-tacón-punta”, dirigit per Juan Manuel Martínez, en el qual hi haurà diferents testimonis i una tertúlia. Demà dissabte, hi haurà tallers creatius de manualitats: granadures, pintura de bandera i camisetes multicolor. Tallers dirigits a la població més jove on es mostra com fer aquests elements de diferents colors i amb diferents materials. I el diumenge un Contacontes: Històries Contades per Joanmi Reig. (Públic juvenil). Contacontes dirigit a la població juvenil que recull diferents històries contades per aquest actor i director local de teatre.

WordPress Video Lightbox Plugin