Petrer obri el termini de sol·licitud d’ajudes per a les entitats esportives locals

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Des de demà, 1 de setembre, fins al divendres 15 de setembre, amb una  consignació total de 59.000 euros

A partir de demà, divendres 1 de setembre, les entitats esportives locals que estiguen registrades en el municipi podran presentar les seues sol·licituds per a les ajudes econòmiques que, cada any, convoca l’Ajuntament de Petrer i que enguany compten amb una consignació total de 59.000 euros. 

Es tracta d’ajudes destinades a promoure i donar suport a les activitats i esdeveniments esportius que propicien la participació dels ciutadans en la vida local i fomenten la pràctica de l’activitat fisico-esportiva en el municipi de Petrer. En concret, la convocatòria compta amb dues línies de subvenció: una línia per al foment ordinari d’una o diverses disciplines esportives; i una segona línia destinada a donar suport a l’organització i realització d’esdeveniments esportius extraordinaris. 

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert de l’1 al 15 de setembre, i les associacions esportives locals interessades han de presentar la documentació corresponent a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Petrer (https://petrer.sedelectronica.es/info.0).

La informació ampliada, les bases de la convocatòria i la documentació per a la presentació de la sol·licitud es poden trobar en la pàgina web de l’Ajuntament, a través de l’enllaç: https://petrer.es/concejalia-de-deportes/.