Petrer manté obert el termini de sol·licitud de les ajudes d’adquisició i rehabilitació de vivendes en el barri antic fins al 31 d’octubre

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

En esta tercera convocatòria de les ajudes s’han aprovat fins ara 5 sol·licituds amb una assignació de 50.000 euros de les 200.000 disponibles

Este matí, el regidor d’Urbanisme, David Morcillo, ha informat que, fins al pròxim 31 d’octubre, continua obert el termini per a la sol·licitud de les ajudes municipals per a l’adquisició i/o rehabilitació de vivendes en el barri antic, en esta tercera convocatòria de les ajudes.

El regidor ha detallat que “per a esta tercera convocatòria tenim consignat un pressupost de 200.000 euros i fins ara tenim aprovades cinc sol·licituds per un valor de 50.000 euros i algunes sol·licituds en estudi”. En eixe sentit, tenint en compte que encara hi ha pressupost disponible i temps per a cursar les sol·licituds, Morcillo ha animat les persones interessades a acostar-se a la regidoria d’Urbanisme. I també ha precisat que estes ajudes tenen caràcter retroactiu, és a dir, poden beneficiar-se aquelles persones que hagen adquirit el seu habitatge en el barri antic o l’hagen rehabilitada durant el 2023.

L’edil ha aprofitat per a recordar que amb les dos primeres convocatòries s’han impulsat 31 projectes amb una aportació municipal de 410.000 euros i un impacte econòmic de 2 milions d’euros.

A través d’esta convocatòria, l’Ajuntament oferix la possibilitat d’ajudes de fins a un 25% del preu de la compra, amb un màxim de 18.000 euros; i fins a un 35% per als casos de rehabilitació de vivenda, fins a un màxim de 20.000 euros. També hi ha la possibilitat de sol·licitar les dos ajudes (compra i rehabilitació), però, en eixe cas, el màxim serà de 35.000 euros.