Les obres han sigut subvencionades pel pla +Esport de la Diputació d’Alacant

El complex esportiu de Sant Ferran és el més antic de la ciutat, ja que va ser construït fa més de cinquanta anys. De fet, la pilota valenciana i el Club Frontenis Petrer van començar jugant en estes instal·lacions fa ja diverses dècades.

La regidora d’Esports, Patricia Martínez, ha donat a conéixer la inversió realitzada en la zona del frontó descobert, en la qual s’han invertit 77.616 euros en tres actuacions principalment: el canvi de l’estructura portant per una metàl·lica i a més altura; la renovació de la façana exterior i el repintat de les parets de la pista de joc canviant del verd al blau, un color amb el qual es millora la visibilitat de la pilota i del joc per als participants.

L’edil ha explicat que “continuarem millorant estes instal·lacions que són utilitzades per moltes persones per a practicar esport cada dia”, i ha anunciat que la seua intenció és invertir en la millora de la pista de futbol sala i el rocòdrom d’este mateix complex esportiu.

La inversió total realitzada ha sigut de 77.716, dels quals 68.194 euros estan subvencionats a través del pla +Esport de la Diputació d’Alacant, i 9.422 euros és aportació municipal.