Per a l’Ajuntament només tindrà un cost de 7.500 euros, ja que la resta l’aporta la Diputació d’Alacant a través d’inversions financerament sostenibles.

L’Ajuntament de Petrer ha començat la renovació de la il·luminació de diferents edificis i parcs públics per sistemes led, amb una inversió de 150.000 euros amb el que s’aconseguirà “un important estalvi en la factura de la llum de l’Ajuntament i molts beneficis per al medi ambient, que també és una qüestió que hem de tindre en compte”, ha assenyalat l’edil de Servicis Generals, Fernando Díaz.

El projecte ha sigut subvencionat amb 142.500 euros per la Diputació Provincial d’Alacant, a través de la partida d’inversions financerament sostenibles, dins del Pla provincial d’Estalvi Energètic.

Els treballs consistiran en la substitució amb sistemes Led de la il·luminació del Centre Cultural, les biblioteques Paco Mollà i Enrique Amat i les oficines de l’Ajuntament de l’edifici consistorial a la plaça de Baix. A més, també se substituirà l’enllumenat públic de la plaça Vicente Blasco Ibáñez, el parc 9 d’octubre en el qual, a més, es canviaran tres variadors de freqüència en les bombes d’aigua; i la il·luminació dels jardins Alcalde Vicente Maestre.

Díaz ha destacat la vocació de l’executiu local per “modernitzar i actualitzar els espais públics”, una tasca que ha assenyalat que “ha de ser, com estem fent, constant però també tenint en compte que cal seqüenciar els treballs ja que Petrer compta amb un gran nombre d’espais públics pel que el nivell d’inversions en el seu manteniment és important”.

 

WordPress Video Lightbox Plugin