Petrer il·lumina les seues entrades de blava amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis

Publicada per Innovación y Comunicación el

Es tracta de conscienciar sobre la importància d’un diagnòstic precoç

Diumenge que ve 14 de novembre se celebra el Dia Mundial de la Diabetis per a posar el focus en una malaltia que afecta en l’àrea de Salut de Petrer i comarca prop de 15.000 persones, de les quals un centenar aproximadament són menors d’edat. A més, cada any es diagnostiquen 1.000 nous casos de diabetis al nostre país.

Des de dimecres passat 10 i fins diumenge que ve 14 de novembre, Petrer il·lumina les entrades a la ciutat per la rotonda del Guirnei i el pont de Salinetes, amb el color blau que identifica esta malaltia per a posar el focus sobre la importància d’un diagnòstic precoç.

L’edil Juani Ochoa ha assenyalat que “és molt important que tots prenguem consciència d’esta malaltia i de les repercussions que puga tenir”, i en este sentit des de l’Ajuntament es donen suport a accions de visibilització com esta.

A més, des de la Regidoria de Participació Ciutadana, se cedix un espai a l’Associació de Diabètics d’Elda i Comarca (ADEC) en el centre municipal Clara Campoamor, on atenen les persones interessades tots els dijous de 17.00 a 19.00 hores.