Petrer eliminarà barreres arquitectòniques i substituirà l’ascensor en el col·legi Reina Sofia per a millorar l’accessibilitat

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’obra està subvencionada al 45% per la Generalitat Valenciana

En el seu propòsit continuat per fer de Petrer una ciutat més accessible dia a dia, l’Ajuntament de Petrer ha projectat obres de millora de l’accessibilitat en el col·legi Reina Sofia, amb una inversió que ascendix a 46.508 euros.

Esta actuació se suma a altres actuacions d’accessibilitat dutes a terme en col·legis de Petrer, a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, concretament als patis dels centres educatius La Foia i 9 d’Octubre.

Amb esta actuació, la realització de la qual està prevista per a l’estiu per a no afectar el desenvolupament normal del curs acadèmic, s’atén una demanda de temps de la comunitat educativa i de l’AMPA del col·legi Reina Sofia.

D’una banda, el projecte preveu la substitució total de l’actual ascensor existent de 3 parades, que serà reemplaçat per un nou amb millors condicions d’accés per amplària de portes a cabina i de menor consum energètic. L’obra es realitzarà sobre el buit d’ascensor existent sense que això en supose redistribució i preveu l’eliminació de l’actual sala de màquines, i es projectarà el nou amb tota la maquinària situada en el buit de l’ascensor i amb el quadre de maniobres en el front de porta de l’última parada.

I, d’altra banda, l’eliminació de l’escaló existent en l’accés est del col·legi i que actualment suposa una important barrera arquitectònica.