Petrer convida a “deixar-se il·lusionar” per Nadal de la mà dels més xicotets

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Aquest matí l’alcaldessa de Petrer ha presentat la campanya de Nadal en la qual il·lusió que contagien els més xicotets és la protagonista

Este matí l’alcaldessa de Petrer ha presentat la campanya de Nadal en la qual il·lusió que contagien els més xicotets és la protagonista

Els xiquets ens tornen sempre el millor de la nostra vida i ens fan sempre contagiar-nos d’eixa il·lusió per Nadal”, ha subratllat l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, en la presentació de la campanya de Nadal, conjuntament amb el regidor de Cultura, Fernando Portillo, en el hall del Teatre Cervantes.

La campanya té com a protagonistes els més xicotets i xicotetes de la casa, que mostren la il·lusió que són capaços de contagiar-nos i amb el missatge central “Deixa’t il·lusionar” dirigit als adults.

La campanya estarà visible en diversos canals com televisió, ràdio, premsa local i comarcal, suports de publicitat exterior, xarxes socials… A més, com ha explicat l’alcaldessa, s’entregarà un fullet amb tota la programació de Nadal a tots els xiquets i xiquetes en els centres educatius de la ciutat.

Navarro ha qualificat la presentació d’esta campanya com una “cita ineludible el mes de desembre”, i ha apuntat que “Nadal pot tenir sentiments oposats en molts de nosaltres. Poden ser moments de molta felicitat, pel retrobament, però també eixos sentiments de nostàlgia per eixos buits que van quedant en les taules. Però el que és indubtable que Nadal canvia totalment de perspectiva quan hi ha xicotets i xicotetes a casa. Al final, quan els veiem la cara als més xicotets ens adonem que els xiquets i les xiquetes ens tornen el millor de la nostra vida i ens fan sempre contagiar-nos d’eixa il·lusió pel Nadal”.

A més de presentar la campanya, l’alcaldessa i el regidor de Cultura han aprofitat per a parlar de la programació d’activitats prevista per a aquestes festes, “activitats dirigides, sobretot, a totes les xiquetes i xiquets per a compartir en família”, ha apuntat l’alcaldessa.

El programa d’activitats comença este pròxim cap de setmana, 17 i 18 de desembre, amb el Mercat de Nadal als Jardins Alcalde Vicente Maestre, amb la participació del col·lectiu local d’artesanes Més que Art. Un mercat amb més de 40 parades. A més, tant dissabte com diumenge a la vesprada, les dues bandes de música, Societat Unió Musical i Associació Musical Verge del Remei, realitzaran passacarrers nadalencs per diferents carrers i zones de Petrer.

Entre les activitats programades, també hi haurà tallers de galetes nadalenques i de falles, “cosa que manté les nostres tradicions i el nostre arrelament”, en paraules de l’alcaldessa. I, per la seua banda, les dues grans cites, com són el 30 de desembre la Cavalcada del Patge Reial; i, el 5 de gener, la nit més màgica de l’any, la Cavalcada dels Reis d’Orient.

Fernando Portillo ha afegit que en la programació de Nadal d’enguany “s’integren dues activitats organitzades des de la Regidoria de Cultura”. Com és habitual, el Marionetari, que arriba a la seua 18a edició; i, com a novetat, una Fira del Llibre antic i d’ocasió, que estarà oberta des del 22 de desembre al 8 de gener al carrer Óscar Esplá, al costat del centre municipal Clara Campoamor.

Quant al Marionetari, tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre, amb dues actuacions en el Forn Cultural (27 i 29), dels artistes locals Quique Montoya, amb “Tornillo Gold Edition”, i Luis Abad, de Conta3, amb “Al Nadal, circ blanc”. I el 28 de desembre, en el Teatre Cervantes, el musical “La casita de xocolate”.

En la roda de premsa també s’ha projectat l’espot de la campanya, treball realitzat per Candi Navarro amb càsting i direcció d’actors de Begoña Tenés. Després del visionat, l’alcaldessa ha volgut expressar el seu agraïment “a totes les persones que ho heu fet possible”, amb paraules d’agraïment per a l’equip de Comunicació de l’Ajuntament, Candi Navarro, Begoña Tenés, actors, actrius, xiquets i xiquetes… i, en general, totes les persones que han participat “per haver-nos retornat la il·lusió”.

L’alcaldessa ha indicat que en l’espot s’ha tingut un gest al xicotet comerç de Petrer. I ha avançat que, després de la Nit de Nadal i Nadal, hi haurà una segona part de la història de la il·lusió.