Petrer continua formant a les associacions i col·lectius amb la seua iniciativa pionera d’Escola de Participació Ciutadana

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Ja està obert el termini d’inscripció dirigit a les persones que formen part de les juntes directives

 

La Regidoria de Participació Ciutadana convoca una nova edició del seu programa formatiu gratuït dirigit a les juntes directives de les associacions de la ciutat. “Continuem amb el nostre objectiu de posar a la seua disposició la formació i informació necessària perquè puguen prendre part en els assumptes públics i realitzar una gestió conjunta amb el nostre Ajuntament”, ha indicat l’edil de l’àrea, Juana Ochoa.

Per això, la regidoria ha programat una nova edició de l’“Escola de Participació Ciutadana- La teua associació en línia”, una iniciativa pionera a la comarca en esta classe de formació “que hem elaborat en contacte directe amb totes les associacions que estan inscrites en el Registre Municipal d’Associacions i que ens fan arribar quins són els seus principals dubtes i necessitats”, en paraules de l’edil.

L’obtenció i renovació del certificat de l’associació és una de les qüestions que més la preocupa i una de les matèries que aborda esta escola, al costat d’altres aspectes com l’organització interna de les associacions, xarxes socials i Internet, pàgina web de l’associació, elaboració de pressupostos per a activitats o el certificat digital.

Esta escola formativa és un èxit”, ha remarcat la regidora, que ha assenyalat que “des d’altres municipis ens estan demanant assessorament per a posar en marxa també aquesta iniciativa de la qual som pioners”.

A més, la regidoria la fa extensiva a qualsevol veí i veïna que tinga inquietud per constituir una associació, perquè puga rebre assessorament.

La formació presencial serà els dies 18, 20, 25, 27 d’octubre i el 3 de novembre de 20.30 a 22.00 hores. I hi haurà una part d’assessorament individual els dies 8, 10, 15 i 17 de novembre de 20.00 a 22.00 hores.

Vull agrair a les associacions l’important esforç que fan i han fet aquests dos últims anys per a adaptar-se a esta nova forma de treball digital i en línia que ha vingut per a quedar-se”, ha assenyalat Ochoa.

Es requerix inscripció prèvia en el telèfon 677 430 376, o presencialment en les oficines del centre de formació Gnosis, en l’avinguda de Salinetes, 12.