El nou espai està enclavat en una zona amb una important activitat comercial, d’oci i una important densitat de vivendes

L’Ajuntament de Petrer ha condicionat un solar municipal entre l’avinguda Madrid i el carrer Teulers com a pàrquing d’ús públic amb una capacitat de mig centenar de vehicles.

L’alcaldessa, Irene Navarro, ha explicat que l’obertura del carrer Cardenal Payà, mitjançant un conveni urbanístic amb un saló de celebracions pròxim, ha permés millorar el trànsit de vehicles per la zona. L’Ajuntament va decidir donar ús a aquest solar municipal “amb l’objectiu de dotar d’aparcaments una zona amb molta activitat comercial i d’oci, per la seua proximitat amb l’avinguda Reina Sofia i per la gran densitat de vivendes”.

El regidor d’Urbanisme ha indicat que fins que no s’ha desenvolupat el conveni urbanístic no s’ha pogut habilitar aquesta zona d’aparcament, pel desnivell al terreny i la dificultat en l’àmbit del trànsit rodat, i ha explicat que s’han invertit 10.000 euros per a condicionar el solar i s’ha reforçat el mur perimetral del col·legi públic Miguel Hernández amb el qual limita. Fernando Portillo ha indicat que “s’han guanyat 50 places d’aparcament que són molt necessàries en aquesta zona”.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Policia Local, Pablo Lizán, ha demanat “civisme” per a acabar amb els estacionaments damunt de les voreres al carrer Teulers i en altres carrers de la zona, un problema enquistat que des de l’Ajuntament volen atallar amb la posada en funcionament del pàrquing.

WordPress Video Lightbox Plugin