Petrer busca persones i col·lectius voluntaris per a formar part de la il·lusió de la Cavalcada de Reis

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

  • Els interessats poden inscriure’s fins al pròxim 18 de desembre a través del web petrer.es/participaenlacabalgata
  • La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Petrer està buscant persones, col·lectius i associacions que vulguen repartir il·lusió en la nit més màgica de l’any, la de la Cavalcada dels Reis d’Orient, del pròxim 5 de gener.
  • Com cada any, des de la regidoria que actualment dirigix la mateixa alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, s’ha posat en marxa una campanya de captació de voluntaris i voluntàries, tant a títol individual com per a col·lectius, grups i associacions, que vulguen acompanyar les seues Majestats els Reis Mags d’Orient en la seua arribada a Petrer.
  • Fidels a la nostra filosofia de fer una Cavalcada totalment participativa perquè el major nombre de persones possible acompanyen les seues Majestats quan arriben a Petrer el pròxim 5 de gener, obrim aquesta convocatòria”, ha assenyalat l’alcaldessa. Navarro ha animat les veïnes i veïns de Petrer a participa,r ja que “tal com ho fem cada any, és importantíssim que el poble sencer es bolque, tant en participació i en públic, per a mantindre viva eixa màgia, aqueixa il·lusió en les cares dels més xicotets i, en les quals, els adults ens veiem tan reflectits.
  • Històricament, en la Cavalcada ja participen associacions i col·lectius com Sense Barreres, la Comissió de Festes de la Santa Cruz, l’Associació de Veïns de les Ximeneres, l’Associació de Veïns de la Frontera, el gimnàs Espadas etc.
  • Les persones interessades pots inscriure’s a través del web https://petrer.es/participaenlacabalgata/ o a través del telèfon de la regidoria de Festes, 96 695 31 31, en horari de 10 a 14 hores.
  • El dia 5 de gener, la Cavalcada començarà a les 18.30 des del col·legi Rambla dels Molins.