Petrer aposta pel talent jove amb la representació de “La Llamada”, del grup de teatre amateur Teatrando

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

L’obra s’estrena el diumenge 13 de juny en el Teatre Cervantes a benefici de l’Assemblea local de Creu Roja

En les primeres hores de les invitacions en Instanticket, ja s’ha cobert gran part de l’aforament del teatre

Este matí s’ha presentat el musical “La Llamada”, que el diumenge 13 de juny, de la mà de la Regidoria d’Infància i Joventut, la companyia local de teatre amateur Teatrando posarà en escena en el Teatre Cervantes de Petrer a benefici de Creu Roja.

 

El regidor d’Infància i Joventut, Alejandro Ruiz, ha expressat que “esta iniciativa em fa especial il·lusió per diversos motius. En primer lloc, perquè quan Aitor i Adrián van vindre a presentar-me l’obra, era una obra que jo ja havia pogut conéixer en la seua versió original i em va semblar molt interessant l’adaptació a un grup amateur; en segon lloc, per veure que gent jove de Petrer aposta pel teatre, per oferir cultura segura i per fer-lo de manera col·laborativa; i, en tercer lloc, perquè es tracta d’una iniciativa amb un rerefons solidari”.

L’obra, per a la representació de la qual la Regidoria d’Infància i Joventut ha posat totes les possibilitats possibles en el seu afany per apostar pel talent jove, serà el 13 de juny a les 19.00 hores en el Teatre Cervantes. L’entrada és gratuïta amb invitació a través d’Instanticket, però les persones que assistisquen han de portar un aliment no perible per a Creu Roja Petrer.

Adrián Agulló, director de l’obra al costat d’Aitor Juan, als qui ha acompanyat en la presentació l’actriu del repartiment Lucía del Olmo, ha assenyalat que “ens ajuntàrem Aitor i jo amb la idea d’este projecte cultural i de seguida es va anar sumant més gent jove”. Agulló ha afegit que “l’important és vore que un grup de jóvens, en comptes d’estar els caps de setmana tirats a les seues cases o en locals, han estat assajant, aprenent-se un guió, cantant i fent un oci segur i alternatiu, que és part del que volem enfortir a través de Teatrando”.

L’obra compta amb un elenc de 19 persones, que té com a plat fort la consagrada actriu local Pepa Sarrió, en el paper de Madre Bernarda. A més, tal com ha destacat el director, la música és en directe.

María Vecina, en representació de l’Assemblea local de Creu Roja, ha donat les gràcies a “Teatrando i a la regidoria d’Infància i Joventut per recordar-se de Creu Roja i de les persones que ho estan passant malament en la nostra població”.

El regidor de Joventut ha conclòs indicant que el suport a esta iniciativa “evidencia que la cultura és segura, és sana i hem d’apostar per ella i així ho fem des de la regidoria i des de l’equip de govern”.