Petrer amplia l’oferta de l’Escola d’estiu fins a 660 places i avança el termini d’inscripció

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Hi haurà dos quinzenes, del 26 de juny al 14 de juliol i del 17 de juliol al 4 d’agost
La preinscripció, del 26 d’abril al 5 de maig, serà en línia i les places s’assignaran per mitjà de sorteig per cognom el 9 de maig

Aquest matí, la Regidoria d’Educació, de mans de la seua regidora, Sabina Sendra, i de la tècnica de l’àrea, Rosa Delegido, ha presentat l’Escola d’Estiu 2023, que enguany ha augmentat el seu nombre de places fins a les 660, i ha avançat també el termini de preinscripció i inscripció per a facilitar l’organització de les famílies.

L’Escola d’Estiu, dirigida a l’alumnat de 2 a 12 anys (fins a 6é de primària), prioritàriament dels col·legis de Petrer o empadronats en el municipi, comptarà amb dues quinzenes: del 26 de juny al 14 de juliol, amb una oferta de 330 places; i del 17 de juliol al 4 d’agost, amb 330 places més, amb 140 places en el CEIP Reis Catòlics, 140 en el CEIP 9 d’Octubre i 50 en el CEI Cid Campeador per cada quinzena, encara que la regidora ha explicat que “es podran redistribuir les places segons les preinscripcions realitzades en cas de quedar vacants en alguna quinzena o centre triat”.

L’horari habitual de l’escola serà de 9.00 a 13.00 hores, encara que l’empresa organitzadora, Diverty School, oferix serveis de guarderia per a aquelles famílies que ho necessiten per a poder conciliar vida familiar i laboral. Per a estos casos,  les famílies podran optar  per l’horari de guarderia de 08.00 a 09.00 i/o de 13.00 a 14.00 hores, i caldrà aportar un document justificant.

L’activitat té un cost per xiquet/a i quinzena de 48 €, la qual cosa suposa que l’Ajuntament de Petrer subvenciona 47,47 € per plaça, un 40% del preu real que és de 95,47 €.

L’objectiu fonamental de l’escola és oferir un espai per a desconnectar de les rutines del curs escolar i continuar fomentant les relacions socials en un ambient de diversió, didàctic i de foment de valors inclusius, igualitaris i estils de vida saludables; al mateix temps que s’ofereix un servei per a ajudar les famílies a conciliar vida laboral i familiar.

Sota el títol “Un univers de contes”, l’escola comptarà amb diversitat d’activitats com a tallers, balls i animacions, reptes, esports alternatius, dramatitzacions, contacontes, jocs d’aigua, manualitats, gimcanes, a més d’eixides a parcs pròxims, animacions o festes especials en finalitzar cada setmana i com a clausura de cada quinzena.

PREINSCRIPCIÓ I INSCRIPCIÓ

Les famílies interessades en què els seus fills i filles participen en l’Escola d’estiu podran realitzar la preinscripció del 26 d’abril al 5 de maig de 2023, a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Petrer, www.petrer.es, on també podran trobar tota la informació relativa a l’escola, enllaç per a la inscripció i per al pagament (incloses instruccions sobre com es realitza).

Una vegada finalitzat el termini d’inscripció, el dia 9 de maig, la Regidoria d’Educació realitzarà un sorteig públic per cognom per a assignació de places entre totes les sol·licituds tramitades, i les persones amb places rebran un correu electrònic de confirmació.

El següent pas serà la inscripció i pagament, mitjançant la liquidació que es podrà descarregar en la pàgina web https://www.suma.es/, ja que la plaça estarà formalitzada quan s’entregue el justificant del pagament a l’empresa, seguint les instruccions que estaran penjades en la pàgina web de l’Ajuntament en l’apartat de la regidoria d’Educació. A efectes organitzatius és important que en el justificant de pagament aparega clarament el nom del xiquet/a, la quinzena sol·licitada i el centre escolar triat.