Petrer amplia fins al 12 de setembre el termini per a sol·licitar les ajudes per al pagament de rebuts de llum

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Fins ara la Regidoria de Servicis Socials ha rebut 50 sol·licituds de veïns de Petrer  individualitzades que poden oscil·lar entre 350€ i 500€

La Regidoria de Serveis Socials ha decidit ampliar el termini de sol·licitud d’ajudes per al pagament de rebuts de llum fins al 12 de setembre, amb l’objectiu que més veïns i veïnes de Petrer es puguen beneficiar d’estes ajudes per a les quals, a través de fons de Diputació d’Alacant, s’han destinat 100.000 euros.

Fins al moment, la regidoria ha rebut 50 sol·licituds d’ajudes, i s’ha informat des el mes de juliol passat a al voltant de 200 persones. Es tracta d’ajudes destinades al pagament de rebuts de llum i la despesa energètica en la vivenda habitual de persones amb recursos baixos, que poden rebre entre 350 i 500 euros.

En concret, la quantia de l’ajuda serà per l’import justificat durant els mesos que comprén el període subvencionable, entre l’1 de març i el 31 d’agost de 2022. L’import màxim de l’ajuda ascendix a 350 euros (500 euros per a cas d’excés de consum elèctric per raons mèdiques, teràpies respiratòries domiciliàries, hemodiàlisi domiciliària…).

Des de la regidoria es continua fent una crida perquè aquells veïns i veïnes que estiguen en esta situació o tinguen familiars o amics que puguen beneficiar-se d’estes ajudes que es posen en contacte amb els tècnics de la regidoria a través del telèfon 96 698 94 11, per a donar-los cita telefònica i fer una primera valoració per a saber si complixen els requisits i donar-los una segona cita per a l’entrevista i vore la documentació.