Es tracta d’una iniciativa de les regidories d’Educació i Inclusió Social coordinada amb els col·legis públics i concertat del municipi

Les regidories d’Educació i Igualtat i Inclusió Social han adquirit 25 tauletes amb connexió a Internet per a repartir a escolars vulnerables de 5é i 6é de primària dels diferents col·legis de Petrer.

“Després del repartiment de tauletes que la Generalitat Valenciana va fer a l’abril a alumnat de batxillerat i cicles formatius, ens vam adonar, gràcies a la coordinació amb els equips directius dels col·legis, que hi havia diversos alumnes de primària que no tenien els mitjans tècnics per a poder fer els seus deures i seguir amb normalitat el curs des de casa”, ha manifestat la regidora d’Educació, Sabina Sendra. D’aquesta manera, els mateixos centres educatius, després d’una valoració per part dels equips directius i docents, van facilitar les dades de l’alumnat de 5é i 6é de primària en situació de major vulnerabilitat i des de les regidories s’han adquirit 25 tauletes amb connexió a Internet que, amb cita prèvia per a evitar aglomeracions, han sigut entregades aquesta setmana en la regidoria d’Educació.

Cal recordar que, a principis d’abril, ja es va dotar de 94 tauletes amb connexió a Internet a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius proporcionades per la Generalitat Valenciana amb la finalitat de facilitar l’educació a distància d’aquells escolars de famílies amb pocs recursos econòmics.

Paral·lelament, la Regidoria d’Educació continua mantenint activa la campanya de “deures a casa”, posada en marxa a l’abril amb l’objectiu d’aconseguir que cap xiquet o adolescent es quede arrere per no disposar de recursos tecnològics suficients per a seguir el final del curs. Igual que per al repartiment de tauletes, la identificació dels casos es va dur a terme des dels mateixos centres escolars, que són els qui faciliten el material que el personal de la regidoria imprimeix i que Protecció Civil entrega en els domicilis dels escolars.

La regidora ha tornat a fer una crida per si alguna família considera que està en aquesta situació i per qualsevol motiu no ha sigut inclosa en aquest llistat de “deures a casa”, perquè es pose en contacte amb la regidoria per correu electrònic en: educación@petrer.es o telefonant al número 965370099.

WordPress Video Lightbox Plugin