L’Ajuntament de Petrer rep 194 sol·licituds de pimes i autònoms de la població per la nova línia d’ajudes de fins a 4.000 €

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

El total del nou programa és de 171.694 €, amb una subvenció de la Diputació d’Alacant, destinat al comerç de proximitat, hostaleria i altres sectors, per a pal·liar els efectes de la Covid 19.

 

Un total de 194 sol·licituds ha rebut el departament de Desenvolupament Econòmic al tancament del termini establit per a pimes i autònoms per a pal·liar els efectes de la Covid-19. Es tracta de la nova línia d’ajudes de fins a 4.000 € per sol·licitud, amb una dotació econòmica en total de 171.694 € a través d’una subvenció de Diputació d’Alacant.

El regidor de l’àrea, David Morcillo, ha indicat que el seu departament ja està revisant tota la documentació aportada i que “durant el mes d’agost el departament farà un esforç per a resoldre els expedients”. L’objectiu és que es puguen pagar al més prompte possible una vegada se superen els següents tràmits administratius per a la concessió d’ajudes públiques. “Treballem amb l’objectiu que les ajudes arriben com més prompte millor a les empreses i autònoms perquè creiem que suposarà un alleujament important”.

Morcillo ha subratllat que “entenem que actualment moltes empreses i comerços tenen dificultats per l’augment de les matèries primeres i l’energia”, i ha recordat que en cas d’haver-hi més sol·licituds els diners es repartiran de manera equitativa fins a un màxim de 4.000 € per sol·licitud.

L’edil ha agraït el treball dels tècnics del seu departament assenyalant que “fan un treball extraordinari i agilitaran tots els tràmits perquè al més prompte possible tinguen disponible les ajudes”. Esta és una convocatòria finançada exclusivament per la Diputació d’Alacant.