L’Ajuntament de Petrer atén més de 1.000 consultes per missatge privat en les seues Xarxes Socials durant l’Estat d’Alarma

Hui, 30 de juny, Dia Mundial de les Xarxes Socials, l’Ajuntament de Petrer ha volgut valorar el paper fonamental que han jugat les xarxes socials en la comunicació institucional durant la situació excepcional viscuda per la crisi sanitària del coronavirus. Des del començament de la crisi sanitària, l’Ajuntament de Petrer ha centrat tots els seus esforços a informar i comunicar les iniciatives, mesures i decisions adoptades, tant en l’àmbit nacional com en el local, principalment a través de la seua Pàgina Oficial de Facebook @aytopetrer, i d’altres pàgines oficials com la de Policia Local, a més de la pàgina web www.petrer.es.

De març a juny, s’han registrat més de 1.000 missatges privats, amb un total de 539 noves connexions, la qual cosa suposa un augment del 6.513%. Els missatges, pertanyents a ciutadans i comerciants de Petrer i voltants, reflecteixen l’interés de la població per les iniciatives sorgides des de l’Ajuntament i la preocupació pel benestar de la ciutat.

Durant aquest període, s’han obtingut 1.400 nous seguidors, amb una mitjana de 25 usuaris setmanals, xifra que ha augmentant en un 50% respecte al mateix període de 2018-2019. Aquestes dades també s’han vist reflectides en l’increment d’abast orgànic amb una mitjana de 7.700 usuaris únics respecte als tres mesos anteriors, amb 5.792 de mitjana.

WordPress Video Lightbox Plugin