La regidoria d’Educació llança el programa “Multitallers en el teu col·legi” amb una oferta de 700 places diàries d’activitats extraescolars

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Per a tots els centres d’Infantil i Primària. El període d’inscripció comença demà a les 8 de la vesprada de manera telemàtica

La regidora d’Educació, Sabina Sendra, ha presentat este matí el programa “Multitallers en el teu col·legi”, a través del qual s’oferiran cent places d’activitats extraescolars diàriament en cadascun dels centres d’Infantil i Primària de la població, entre el 30 de gener i el 31 de maig. La inscripció comença demà a les 8 de la vesprada en l’enllaç que penjarà l’empresa adjudicatària d’este servei en el canal de Telegram “Multitallers en el teu col.legi”, on es pot consultar tota la informació i l’horari de les activitats, que seran de 15.30 a 17.30 h.

Arts plàstiques, esports alternatius, teatre, música, balls i suport escolar són les matèries que s’oferiran com a activitats extraescolars complementàries a les docents i seran totalment gratuïtes, amb un pressupost superior als cent mil euros, tal com ha indicat l’edil. Sendra ha matisat que “abans d’aquesta programació ja s’estaven fent activitats extraescolars, no s’han deixat mai de fer, en els centres, però ara recollim també la petició de diversos directors de col·legis que ens van demanar que diversificàrem les activitats i és el que hem fet”.

En inscriure l’alumnat podran seleccionar la prioritat entre les cinc existents. Es donarà prioritat a les dos primeres i, en cas d’haver-hi vacants, seran admesos en les altres. L’edil ha explicat que el termini d’inscripció comença demà divendres a partir de les 8 de la vesprada en l’enllaç que es facilitarà en el canal de Telegram perquè “totes les famílies tinguen les mateixes oportunitats, ja que les inscripcions es realitzen per rigorós ordre d’inscripció en línia”. L’edil ha assenyalat que els directors dels centres ja disposen de tota la informació per a facilitar-la a través del WebFamília del portal Ítaca, per on es realitzen les comunicacions. Una vegada realitzada la inscripció, abans del dia 27 de gener els progenitors rebran un missatge per a confirmar-los el llistat d’activitats en el qual han sigut matriculats finalment.

Les activitats començaran el dia 30 de gener i acabaran el 31 de maig, deixant fora el mes de juny a petició dels mateixos centres, ja que durant eixe últim període l’horari lectiu es reduïx.