La regidoria de Servicis Generals escomet el desbrossament de mala herba en 180.898 m² de solars municipals, cunetes i laterals de camins urbans

La regidoria de Servicis Generals ha informat de l’actuació de neteja i desbrossament que s’està duent a terme en diversos punts de la població. En total, durant la campanya d’aquest any 2020, la previsió és la neteja d’una superfície total de 18,9 ha de mala herba (uns 180.898 m²).

Tal com ha explicat el regidor de l’àrea, Fernando Díaz, aquests treballs es divideixen en desbrossaments mecànics i manuals, l’actuació de la majoria dels quals es realitzarà en solars i parcel·les de titularitat municipal amb un total de 162.487 m² mentre que 18.502 m² serà per a cunetes i laterals de camins urbans. Els camins rurals de l’extraradi es realitzen amb un altre programa.

S’han prioritzat els solars que es troben més pròxims a vivendes i, posteriorment, els que es troben en zones perifèriques i de menys trànsit.

“Cal tindre en compte que s’ha començat amb les labors de neteja més tard de l’habitual perquè els efectius que es dediquen normalment a aquestes comeses han estat fent treballs de desinfecció durant l’estat d’alarma”, ha indicat el regidor qui ha assenyalat que “enguany ha sigut un poc diferent i hem hagut de prioritzar per a atendre les necessitats més urgents orientades a evitar la propagació del virus i que els veïns se sentiren més segurs”.

L’edil també ha indicat que “durant els últims mesos les pluges han provocat una primavera en la qual han proliferat els matolls i males herbes, així com un augment de la floració en general”.

WordPress Video Lightbox Plugin