El termini de presentació està obert fins al 31 d’octubre

La proposta triada, a realitzar en el primer quadrimestre de 2020, comptarà amb un pressupost de fins a 3.800 euros.

La sisena edició de “Proposa Cultura” ja està en marxa. El projecte de la Regidoria de Cultura torna a donar veu als veïns i veïnes de Petrer perquè proposen i trien les iniciatives culturals que més els interessen per al primer quadrimestre de 2020.

Aquesta iniciativa de participació ciutadana, que la Regidoria de Cultura va posar en marxa al març de 2018, ja ha permés dur a terme deu projectes culturals, proposats per col·lectius i veïns de Petrer, amb una inversió total superior als 14.000 euros. La sisena edició compta amb un pressupost de 3.800 euros, ja que compta amb 800 euros sobrants de la cinquena edició.

Les persones que vulguen participar han d’estar empadronades a Petrer i ser majors de 16 anys. Podran presentar la seua proposta fins al 31 d’octubre a la Regidoria de Cultura (carrer Luis Chorro, 7) o a través del correu electrònic cultura@petrer.es, omplint el formulari d’inscripció i participació de la campanya.

El projecte o projectes seleccionats, que es valoraran i votaran en el Consell Municipal de Cultura del pròxim 14 de novembre, formaran part de l’agenda cultural del primer quadrimestre de 2020.

WordPress Video Lightbox Plugin