El Comissari de la Policia Local demana als joves que tinguen “sentit comú” per a evitar contagis.

La Policia de Petrer ha fet una crida als veïns i veïnes de la població recordant que l’ús de la màscara és obligatori i “s’han d’extremar totes les precaucions per a evitar contagis i nous brots de coronavirus”, ha indicat el Comissari Cap del cos local, Antonio Amorós.

La Generalitat va decretar l’ús obligatori de les màscares, independentment que a més es guarde la distància interpersonal de seguretat de metre i mig, en tot moment en la via pública, en espais a l’aire lliure, espais tancats d’ús públic o oberts al públic. Divendres passat es va aprovar per part del Consell el quadre sancionador que pot arribar als 100 €, i fins i tot 600 € en cas de reincidents.

També és obligatori portar-la posada als locals d’hostaleria mentre no s’estiga consumint. El Comissari ha assenyalat que “la immensa majoria ja l’està complint, però també som conscients que hi ha els qui no la compleixen i són casos molt cridaners perquè hi ha una gran conscienciació i la salut de tots no es pot veure perjudicada per la d’uns pocs“.

És per això que ha anunciat que ja han començat a sancionar les persones que no porten màscara, sancions que poden arribar fins als 100 €. “La via sancionadora és l’últim recurs que ens queda si la gent no és capaç de conscienciar-se de la gravetat de la situació i actuarem per a protegir a la resta de ciutadans”, ha indicat Amorós.

A la Policia Local li preocupa especialment el col·lectiu dels joves, així com el cap de setmana, ja que s’incrementen les activitats de les famílies, amb els amics i als locals públics, per la qual cosa són dies complexos en els quals cal extremar les mesures.

Ens mou el compliment de les lleis sanitàries per a protegir la ciutat, en la mesura que siga possible, dels rebrots i aquesta ha sigut la nostra comesa i continuarà sent-la”, ha conclòs el Comissari.

WordPress Video Lightbox Plugin