Se sumaran així a la vintena de càmeres robotitzades que ja funcionen en punts estratègics de la població

La Policia Local de Petrer ampliarà prompte la seua xarxa de càmeres de videovigilància per a dotar de major seguretat, en este cas, les zones d’aparcament públic i gratuït que hi ha a la ciutat. Concretament, es tracta de cinc pàrquings: Escoles Nacionals Graduades, pont de Quatre Vents-centre històric, carrer l’Horta, avinguda de Madrid amb carrer el Portal i l’aparcament provisional de Luvi.

El regidor de l’àrea, Pablo Lizán, ha indicat que el seu departament ha detectat que “en l’últim any hi ha hagut un increment de robatoris en interior de vehicles en estes zones i és per eixe motiu que volem aturar esta situació i dotar de major seguretat estos espais”.

S’instal·laran en total set càmeres noves que “venen a garantir major seguretat ciutadana”, ha assenyalat Lizán. Fins ara la Policia ja vigila mitjançant este sistema els parcs del Campet i 9 d’Octubre, el cementeri municipal, així com les entrades i eixides de la població. El regidor ha justificat la instal·lació d’estos dispositius per a “prevenir la comissió de delictes, faltes i infraccions relacionades amb la seguretat pública i actes de vandalisme contra el patrimoni públic i els vehicles estacionats”.