Joventut habilita una sala polivalent d’ús públic que poden utilitzar persones o col·lectius

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Es pot reservar una hora o més si no hi ha altres reserves, sense cap cost, tant en horari de matí com de vesprada

La Regidoria d’Infància i Joventut ha reorganitzat els espais de les seues instal·lacions al carrer Ortega y Gasset, 26, per a crear una sala d’ús polivalent que poden utilitzar persones a títol individual o col·lectius de la ciutat. 

Es tracta d’un nou servei en el qual “fa temps que treballem per a aconseguir-ho”, ha assenyalat Alejandro Ruiz, el regidor de l’àrea, com a sala d’usos múltiples i polivalent i que se cedirà per hores per a ser utilitzada amb finalitats molt diferents. “Estem pensant en reunions de grups i col·lectius, o en jóvens que hagen de fer un treball acadèmic o per a qualsevol altre ús”, ha matisat l’edil. 

L’objectiu d’este nou equipament és una major obertura a la societat i a l’entorn impulsant el paper del Casal de la Joventut com a element de cohesió social. “Des que entràrem en este equip de Govern les instal·lacions de Joventut s’obrin també en horari de vesprada per a oferir un servei més ampli”, ha recordat l’edil, que ha indicat que la reserva d’esta nova sala podrà fer-se per espai d’una hora, o més si no hi ha altres reserves, a través del correu o del whatsapp de la regidoria, que és el 687 224 881. La Regidoria de Joventut obri les seues instal·lacions de 9 a 2 als matins, i de 5 a 8 a les vesprades.