2022-11-10 – Curs SEU – Fermentando para mejorar nuestra salud
Consulta toda la programación cultural
SEU Universitària de Petrer
C/ Luis Chorro, 7
Aula Seu Universitària de Petrer
Dijous 10 i 17 de novembre – 18 h
Impartix: Rubén Hernández Romero, biòleg ambiental
Descripció:
Sabies que l’intestí és el nostre segon cervell i que la nostra salut està molt lligada als microorganismes que habiten allí? En este taller teoricopràctic s’oferirà una introducció a la fermentació d’aliments, metodologia i beneficis per a la salut. Aprendràs la tècnica de fermentació alcohòlica, làctica i acètica.
Prepararem adobats, xucrut, kombutxa i quefir, entre altres.
Especialment dirigit a aquelles persones interessades per la cuina i salut holística.
Material necessari:
Les persones participants han de portar: taula per a tallar, ganivet, ratlladora, pelador, bol per a mesclar i algunes hortalisses llavades a casa per a utilitzar durant el taller: 6 carlotes, mitja col blanca o llombarda, 3 naps, 1 pebrera vermella, ravenets, 2 remolatxes A més, seran necessaris 6 pots hermètics com els de la foto de grandària aprox. màx. 2 litres. Es recomana portar bata o roba vella.
Inscripció gratuïta fins al 9 de novembre de 2022, per orde d’inscripció, a través del següent formulari. Límit de 15 places.
Informació i inscripció en: https://web.ua.es/seus/petrer/
Actividades de la Seu Universitària
- 2024-04-09 - Dimarts de cine en la seu universitària - Brubaker (Stuart Rosenberg, 1980) - 09/04/2024 - 19:00 - 20:30
- 2024-04-18 - Xarrada amb Carles Esquembre. Il·lustracions que construïxen memòria. En conversa amb Manuel de Juan - 18/04/2024 - 19:00 - 20:30
- 2024-04-24 - Conferència - Jorge Olcina - Las humanidades frente al reto del cambio climático - 24/04/2024 - 19:00 - 20:30
- 2024-05-02 - Presentació literària - Nascuts del fang - Víctor Labrado - 02/05/2024 - 19:30 - 21:00