El solar al costat del col·legi Reina Sofia de 2.700 m² passarà a ser de titularitat municipal

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La Regidoria d’Urbanisme l’està reacondicionant amb una inversió de 33.450 €, aprofitant les vacacions de Pasqua dels escolars

L’Ajuntament de Petrer està realitzant els tràmits perquè el solar passe a ser de titularitat municipal promte, després de l’acord de cessió aconseguit per la Regidoria d’Urbanisme que dirigix l’edil Fernando Portillo amb l’entitat bancària propietària dels terrenys. “Es tracta d’una operació important per a Petrer perquè és un solar en una zona amb una gran densitat de circulació de vehicles, al costat del col·legi Reina Sofia”, ha indicat l’edil.

Concretament, el solar té una superfície de 2.700 m² i l’Ajuntament l’està recondicionant amb un pressupost de 33.450 € aprofitant les vacances de Pasqua dels escolars. “Si la pluja anunciada per als pròxims dia no ho impedix, la idea és que els treballs acaben el dilluns abans de la tornada al col·le”, ha matisat l’edil.

Esta operació amb la qual l’equip de Govern porta treballant des de fa temps suposa també garantir este solar d’ús públic. Fins a l’any 2019 i durant deu anys es va mantindre un contracte de lloguer amb l’entitat bancària propietària, ja que en aquest solar s’instal·la la popular fira d’atraccions en les festes de Moros i Cristians. “És un gran acord per a Petrer poder disposar de manera plena d’este solar que servix d’alleujament quan es completa la zona d’aparcament ja existent en el bulevard que hi ha entre els col·legis Reina Sofia i 9 d’Octubre”, ha assenyalat Portillo.