El Museu també ha sol·licitat la certificació Safe Tourism, garantia de condicions de prevenció òptimes en aquesta situació d’emergència sanitària

Obtindre la “Q” de qualitat turística abans d’acabar l’any i, d’aquesta manera, convertir-se en un dels pocs museus a nivell estatal amb aquesta certificació, és l’objectiu que s’ha marcat el Museu Dámaso Navarro.

Segons ha indicat el director del Museu Dámaso Navarro, Fernando Tendero, “actualment, en tota Espanya, només set museus tenen aquesta certificació, entre ells uns tan importants i reconeguts per tot el món com el Museu Guggenheim de Bilbao o el Thyssen-Bornemisza de Madrid. I també, curiosament, dels set tres són a la província d’Alacant i són el MARQ d’Alacant, el Museu de Terrisseria d’Agost i el Museu Valencià del Paper de Banyeres de Mariola”.

Per a això, el Museu està treballant per a adherir-se al programa de qualitat turística que atorga l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (IQTE) i ha de superar una auditoria a càrrec d’una empresa homologada. L’objectiu de comptar amb aquesta certificació és garantir l’excel·lència de la prestació dels servicis que s’ofereixen al visitant, tant en la mateixa visita al museu com en les diferents activitats organitzades per l’entitat museística.

Tant per a l’adhesió al programa com per a la realització de l’auditoria, l’import total de la qual ascendeix a 1.597, 45 €, el Museu Dámaso Navarro acaba de rebre una subvenció del 50% de Turisme Comunitat Valenciana que concedeix a entitats locals enfocades a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques de la Comunitat.

De manera paral·lela, el Museu també ha sol·licitat la nova certificació creada pel IQTE denominada Safe Tourism, en la qual se certifica que les institucions que la tinguen compleixen amb les condicions de prevenció òptimes en aquesta situació d’emergència sanitària.

WordPress Video Lightbox Plugin