El cap de setmana del 14 i 15 de desembre, els jardins Alcalde Vicente Maestre acolliran per primera vegada el Mercat Nadalenc

Dijous que ve 5 de desembre, a les 20.30 h, la regidoria de Festes ha programat l’encesa oficial de la il·luminació especial de Nadal, un acte que tindrà lloc a la plaça de Baix, al voltant de l’arbre de Nadal de 9,20 metres que presideix l’emblemàtica plaça.

La regidora de Festes, Ana Tortosa, ha subratllat que “serà un acte senzill i entranyable per a compartir un moment entre familiars, amics i sers estimats”. En aquest sentit, l’edil ha detallat que hi haurà degustació de xocolate calent amb fartons per als assistents i, a més, l’acte estarà amenitzat per la Colla de Moros Nous, als quals ha agraït la seua col·laboració.

Com a novetat, enguany, al costat de l’arbre de Nadal de la plaça de Baix, estarà situada la bústia reial perquè “durant tot el Nadal els més xicotets puguen acostar-se, no sols a veure i fer-se fotos amb l’arbre, sinó també a tirar la seua carta per als Reis Mags”, ha avançat Tortosa.

La regidora també ha aprofitat per a presentar el Mercat Nadalenc que enguany, per primera vegada, es muntarà als jardins Alcalde Vicente Maestre durant el cap de setmana del 14 i 15 de desembre. Un mercat que tant el dissabte com el diumenge estarà obert des de les 11 del matí fins a les 10 de la nit i que comptarà amb més de 50 parades, atraccions, actuacions, tallers, activitats infantils, la visita de Papà Noel… Tortosa ha apuntat que “com en edicions anteriors, en el Mercat Nadalenc tornen a col·laborar les artesanes de l’Associació Més que Art, que porten mesos treballant en regals nadalencs”.

L’edil ha indicat que en les pròximes setmanes es presentarà la campanya general de Nadal, així com la resta d’activitats programades; i ha avançat que “enguany la música és el fil conductor de la campanya, per a això hem involucrat a diversos grups musicals de la nostra ciutat, perquè entenem que el Nadal és un moment més per a unir i involucrar”.

WordPress Video Lightbox Plugin