El col·legi Reina Sofia iniciarà el curs 22-23 amb una nova aula de 2 anys i un nou ascensor

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

Reis Catòlics també comptarà amb una nova aula de 2 anys per a este curs. Urbanisme ha aprofitat el període estival per a la realització de les obres sense entorpir el desenvolupament normal del curs

El pròxim curs 22-23, el col·legi Reina Sofia comptarà amb una nova aula de 2 anys i amb un nou ascensor per a millorar l’accessibilitat del centre, obres que s’estan duent a terme durant el període estival per a no entorpir el desenvolupament normal del curs acadèmic.

A més de Reina Sofia, el centre escolar Reis Catòlics també comptarà amb una nova aula de 2 anys, la qual cosa suposa “continuar millorant les nostres infraestructures educatives i, sobretot, ampliar l’oferta educativa en els centres públics”, ha destacat Fernando Portillo, regidor d’Urbanisme i alcalde en funcions durant esta setmana d’agost, que este matí ha visitat les obres per a vore el seu estat i “tenir la seguretat que estiguen finalitzades perquè els més xicotets pugues tornar al col·legi amb tota seguretat”.

Les obres que s’estan duent a terme en el col·legi Reina Sofia estan consistint en treballs de pintura, la renovació de la instal·lació elèctrica i la substitució de lluminàries existents per tipus LED, l’adequació d’higiene, la instal·lació de nova banyera i canviador i renovació de finestres, la divisió d’aula contigua per a adaptar-la a aula de son i magatzem, així com la pavimentació de zona d’accés a l’aula de dos anys, execució de zona de gespa i àrea de jocs infantils per a 2 anys. Tot això amb un pressupost de 48.330 €.

Quant a la substitució de l’ascensor, actuació que respon a una demanda de temps de la comunitat educativa i de l’AMPA del col·legi Reina Sofia, suposa el canvi de l’actual ascensor de 3 parades per un nou amb millors condicions d’accés per amplària de portes a cabina i de menor consum energètic. A més, s’elimina l’actual cambra de màquines, i es projecta la nova amb tota la maquinària situada en el buit de l’actual i amb el quadre de maniobres en el front de porta de l’última parada. L’actuació, que compta amb un pressupost de 46.508 euros, està subvencionada al 45% per la Generalitat Valenciana, la qual cosa ascendix a 18.790,70 euros del pressupost.

En el cas de l’aula de 2 anys del col·legi Reis Catòlics, l’obra consistix en la redistribució dels espais per a adequar-los a les necessitats de l’aula de dos anys, el canvi de porta d’accés a l’aula des de l’exterior, la instal·lació de paviment continu de linòleum, la instal·lació de proteccions en els radiadors, el repintat, la reparació de la instal·lació elèctrica i substitució de lluminàries existents per tipus LED i la pavimentació de zona d’accés a l’aula de dos anys, execució de zona de gespa i àrea de jocs infantils per a 2 anys. En este cas el pressupost ascendix a 47.532 €