A més, les AMPES d’Elda han premiat el CEIP La Foia en la categoria d’Igualtat i Convivència

La Conselleria d’Educació ha publicat el llistat dels col·legis més demandats de la província, entre els quals es troba un de Petrer, el col·legi públic Virrei Poveda. En realitat, tots els centres inclosos en este rànquing són d’Alacant i Elx, excepte el de Petrer, que ocupa el nové lloc.

La majoria dels col·legis més desitjats pels pares i mares, segons les conclusions de l’estudi realitzat per l’organisme autonòmic, es caracteritzen per estar entre els més xicotets amb no més de 250 alumnes, jornada escolar contínua i el nivell intermedi de plurilingüisme.

El col·legi públic Virrei Poveda lidera la llista dels centres educatius de la comarca més sol·licitats en la matrícula per al curs que ve per als xiquets de 3 anys.

D’altra banda, l’Agrupació Local d’AMPES d’Elda ha decidit premiar el CEIP La Foia de Petrer, al costat de l’EI La Almafrá, en la categoria d’Igualtat i Convivència per l’elaboració de la guia REICO d’Educació Afectivo-Sexual per a tot el País Valencià. El lliurament del guardó serà dijous que ve dia 1 de juliol en la 1a gala fi de curs de l’Agrupació Local d’AMPES.

WordPress Video Lightbox Plugin