1.- PROGRAMA D’EDUCACIÓ MEDIAMBIENTAL PER AL CENTRE DE DIA DE MENORS “SALINETES” 5a EDICIÓ I TALLER DE CREIXEMENT PERSONAL PER A LES FAMÍLIES
Import Subvenció: 2.571 €

L’activitat del programa mediambiental per al centre de Dia de Menors “Salinetes” 5a edició, s’ha desenvolupat del 21 de juny al 19 de juliol.

S’han desenvolupat tallers i excursions a Alacant, Castalla, Ontinyent, Busot i Santa Pola.

Amb la subvenció s’ha cobert part de la despesa de les excursions, menjars i material.

L’activitat del Taller de creixement personal es va iniciar d’octubre de 2018 a juny de 2019.

S’han realitzat 8 grups de 15 persones entre 25-60 anys, amb filles i fills en edat escolar, famílies monoparentals, sense estudis o estudis bàsics i problemes d’inserció laboral, social i educativa, persones en risc d’exclusió social i dones víctimes de violència de gènere que han treballat en grup:

Taller “positiva-ment” per a l’autoestima

Taller “Activa-ment” per a la memòria i lectoescriptura

Taller “Relaxada-ment” amb tècniques de relaxació.

2.- EQUIPAMENT PER ALS CENTRES SOCIALS: ORDINADORS
Import Subvenció: 1.988 €

Al centre Social “Petrer” està previst que en els pròxims mesos es realitze l’obra d’ampliació amb els dos locals que l’Ajuntament ha comprat. S’ampliarà en 6 despatxos més i una sala de reunions i arxius. Amb l’ampliació del personal tant subvencionada per contraccions d’ocupació juvenil com per les de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives, es necessitarà equipament, i serà fonamental el poder disposar d’ordinadors. La Subvenció de la Diputació ens permetrà poder adquirir 3 ordinadors.

WordPress Video Lightbox Plugin