El termini de presentació de propostes està obert fins al 27 de febrer.

La setena edició de “Proposa Cultura” ja està en marxa. Aquesta iniciativa de participació ciutadana, que la regidoria de Cultura va posar en marxa el 2018, ja ha permés dur a terme més d’una dotzena de projectes culturals, proposats per col·lectius i veïns de Petrer, amb una inversió total pròxima als 20.000 euros.

Les propostes de programació d’activitats han de dirigir-se al Consell Municipal de Cultura, que és l’òrgan que decidirà entre totes les iniciatives, i per a fer efectiva la participació és necessari omplir un formulari que pot presentar-se en la Regidoria de Cultura i Patrimoni, bé siga personalment a l’Oficina de Cultura (carrer Luis Chorro, 7), o bé mitjançant la seua remissió al correu electrònic: cultura@petrer.es, abans que finalitze el termini el pròxim 27 de febrer.

Totes les propostes se sotmetran a una posterior valoració i votació en assemblea participativa del Consell Municipal de Cultura oberta a la ciutadania, el pròxim 12 de març, amb un pressupost quadrimestral màxim de 5.450 euros per al finançament de les activitats seleccionades. L’activitat o activitats seleccionades complementaran l’agenda cultural de Petrer en el segon quadrimestre de l’any.