Comencen les obres d’adequació de les noves aules de 2 anys en els col·legis Reina Sofia i Reis Catòlics

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

La inversió municipal en els dos centres és de 95.862 €

L’Ajuntament de Petrer ha iniciat les obres d’adequació de les dues noves aules de 2 anys en els col·legis Reis Catòlics i Reina Sofia, i amplia així l’oferta pública d’educació en els centres de la població.

 

En el col·legi Reina Sofia les obres comportaran treballs de pintura, la reparació d’instal·lació elèctrica i substitució de lluminàries existents per tipus LED, l’adequació d’higiene, instal·lació de nova banyera i canviador i renovació de finestres, la divisió d’aula contigua per a adaptar-la a aula de son i magatzem, així com la pavimentació de la zona d’accés a l’aula de dos anys, execució de zona de gespa i àrea de jocs infantils per a 2 anys. Tot això amb un pressupost de 48.330 €.

 

D’altra banda, en el col·legi Reis Catòlics es redistribuiran els espais per a adequar-los a les necessitats de l’aula de dos anys, el canvi de porta d’accés a l’aula des de l’exterior, la instal·lació de paviment continu de linòleum, la instal·lació de proteccions en els radiadors, la repintada, la reparació de la instal·lació elèctrica i substitució de lluminàries existents per tipus LED i la pavimentació de la zona d’accés a l’aula de dos anys, l’execució de zona de gespa i l’àrea de jocs infantils per a 2 anys. En este cas el pressupost ascendix a 47.532 €.

 

El regidor d’Urbanisme, Fernando Portillo, ha assenyalat que “afortunadament este tipus d’obres d’adequació són molt habituals a Petrer i des de l’Ajuntament estem encantats de fer-ho perquè suposa que anem creixent i ampliant l’oferta educativa en els centres públics”. L’edil ha assenyalat que els treballs estaran acabats per a abans de l’inici de curs perquè “els alumnes i alumnes s’incorporen amb total seguretat als centres”.