Comença la instal·lació de l’enllumenat nadalenc amb l’objectiu de crear una ambientació que servisca de suport al comerç local de proximitat

Publicada per Comunicación Ayto. de Petrer el

S’ampliaran les zones i es reforcen alguns punts en un Nadal que serà diferent per a tots.

Apostar més que mai pel comerç local de proximitat és el missatge que ha llançat la regidora de Festes, Ana Tortosa, qui ha informat que ja s’ha començat a instal·lar l’enllumenat especial de Nadal amb el qual “pretenem crear una ambientació que ajude al nostre comerç i al fet que la gent prenga consciència de l’important que és fer les seues compres a la nostra ciutat”.

L’enllumenat de Nadal es reforçarà en algunes zones i la regidoria adquirirà llums i material en propietat perquè es puga reutilitzar altres anys i d’aquesta forma “avançar en un model d’ambientació sostenible disposant del nostre propi material sense necessitat de llogar-lo tots els anys el que a la llarga suposarà un estalvi, per a decorar palmeres i altres espais urbans”, ha indicat.

Demanem que les nostres compres, també de Nadal, es facen en el comerç de proximitat perquè és un any molt difícil per a tots i ara més que mai hem de donar-nos suport”, ha indicat l’edil qui ha explicat que, igual que altres anys, a la plaça de Baix, s’instal·larà un gran arbre de Nadal, amb una altura pròxima als deu metres, que també és de propietat municipal i al qual se li canviaran els adorns.

Com a novetat enguany, la il·luminació s’amplia a zones com el mercat de la Frontera o la plaça de la Foia. L’edil ha demanat “responsabilitat” per a evitar situacions com les viscudes l’any passat en la qual els actes vandàlics van trencar el ninot de nadal i la bústia dels Reis Mags instal·lats a la plaça de Baix.

La il·luminació especial s’encendrà el dia 4 de desembre a les 6 de la vesprada encara que no hi haurà cap acte especial d’encesa com sí que hi ha hagut altres anys. L’edil ha demanat als veïns que disfruten de l’ambientació nadalenca però que ho facen “de manera responsable, sense aglomeracions per a guardar sempre les mesures de precaució”.